Egyik kedvencem sütim a linzer! Ebben a receptben több dologra is oda kellett figyelnem. Alacsony legyen a szénhidrát tartalom, cukormentes, tejmentes legyen, és persze nagyon finom!
A végeredmény tökéletes lett! :)
Hozzávalók:
120 g zsírtalanított mandulaliszt
120 g zsírtalanított kókuszliszt
5 g NoCarb vaníliás pudingpor
2 db "L" méretű tojás
12 g 1:4 édesítő
1 késhegynyi őrölt fahéj
1 csipet só
4 g foszfátmentes sütőpor
200 g folyékony margarin (Bio Alsan növényi margarint használtam)
Hozzávalók:
120 g zsírtalanított mandulaliszt
120 g zsírtalanított kókuszliszt
5 g NoCarb vaníliás pudingpor
2 db "L" méretű tojás
12 g 1:4 édesítő
1 késhegynyi őrölt fahéj
1 csipet só
4 g foszfátmentes sütőpor
200 g folyékony margarin (Bio Alsan növényi margarint használtam)
Mindent alaposan jól összedolgozok. Kettő sütőpapír között 3 mm vastagra nyújtom a tésztát. Linzer szaggatóval kiszaggatom a tésztát. A sütőpapírral bélelt tepsire rakom a tésztát. Mehet szorosan is, mert nem fog megnőni.
Ebből a mennyiségből kb.: 20 db linzerpár lesz. Előmelegített sütőbe kb.: 10-12 perc alatt megsütöm. Hagyom kihűlni rácson, majd lekvárral összeragasztom, és "porcukrozom".
Ha tetszett a recept, akkor lájkolj Facebookon, és kövess Instagramon!
Social Icons