Próbáld ki Te is!
Hozzávalók:
12 szelet bio mangalica karaj (csontos)
3 db bio tojás
100 g aranylenmagliszt
3 ek. Foszfátmentes borkő sütőpor
Só
Bio ételízesitő
Bio bors
Bio sülthús fűszer
A sütéshez kókuszzsír.
(A köret díszítő elem volt a fotózásnál, mi bio cukormentes uborkával ettük!)
Elkészítés:
A karajt az inas résznél bevágom, majd mindkét oldalát megklopfolom besózom és hagyom pihentetni kb. 15 percet.
Három tányért előkészítek. Az egyikbe a liszt felét beleszórom. A másikba a tojásokhoz adom az ételízesítőt, sót, és felhabosítom. A harmadikba a megmaradt lisztet összekeverem a sütőporral és a csipetnyi fűszerekkel.
Forró kókuszzsírban kisütöm.
Jó étvágyat!
Ha tetszett a recept, akkor lájkolj Facebookon, és kövess Instagramon!
Social Icons