Palacsinta liszt nélkül

2024. január 16., kedd

Liszt nélküli palacsinta? Valóban lehetséges? Igen! Próbáld ki Te is!
Hozzávalók:

Palacsinta:
2 doboz ALL IN natúr sajtkrém helyettesítő
4 db bio tojás
1 tasak Dr. Oetker zéró vanillin

A sütéshez kókuszzsír.

Túrókrém:
2 doboz ALL IN rögös krém
1 bio citrom héja reszelve
15 g 1:4 édesítő
1 tasak Dr. Oetker zéró vanillin

Elkészítés:

A palacsintához mindent összekeverek, és kizsirozott serpenyőben lassú tűzön megsütöm az egyik oldalát. Trükk hogy fedőt kell rátenni, addig amíg az első oldalát sütöm. Utána könnyen fordítható, és a másik oldal simán is megsül. 

A túrókrémhez mindent összekeverek és legalább 3 órára hűtőbe teszem. 

Tálaláshoz a kisütött palacsintát a túró krémmel megtöltöm, és áfonyával díszítem. A korona a palacsintán a por eritrit. 

Jó étvágyat! 

Ha tetszett a recept, akkor lájkolj Facebookon, és kövess Instagramon!